Montako yksikköä enemmän täysautomaattinen ratkaisu kykenee tuottamaan tunnissa?

OSA 1:

Tähän kysymykseen on selvästikin vaikea vastata. Se muistuttaa kuuluisaa kysymystä: Miten pitkä lanka on? Oletuksia voi kuitenkin tehdä verrattavan kohteen perusteella. Halutaanko siirtyä täysmanuaalisesta ratkaisusta täysautomaattiseen kiinnitysasemaan? Vaiko puoliautomaattisesta täysautomaattiseen?

Sitten pitää selvittää vaatimukset ja todelliset tavoitteet. Jos tuotantonopeus halutaan maksimoida ja virheet eliminoida täysin, täysautomaattinen robottiasema on ainoa vaihtoehto. Tuotantokapasiteetti kasvaa valtavasti ja jälkitarkastukseen kuluvasta ajasta ja kustannuksista päästään eroon. Tällainen ratkaisu kykenee tekemään 40 niittausta minuutissa vuorokauden ympäri vuoden toisensa jälkeen.

Vähittäinen kehitys

Manuaalisen ja automatisoidun kokoonpanon välillä on toki useita välivaiheita, joista osa voi osoittautua kiinnostaviksi. Esimerkiksi 50 prosentin aikasäästö on aivan mahdollinen tavoite, jos tuotantotekniikkaa kehitetään askeleen verran. Jos säästynyt aika voidaan käyttää tuotantoketjun muiden osien vahvistamiseen, sillä voidaan saavuttaa paljon – ja lisäetuna tuotantolaatu paranee.

Ota seuraava askel

Helpoin tapa selvittää ajansäästökeinoja on ottaa yhteyttä meihin, jolloin voimme keskustella tarpeistanne, odotuksistanne ja nykytilanteestanne. Tarkastelemme koottavaa rakennetta, nykyratkaisuanne – ellei kyseessä ole uusi tuotantolinja – ja sen miehitystä. Sitten ehdotamme tunnistamiamme parannuksia, kuvailemme niiden toiminnan ja selvitämme, mitä niihin tarvitaan.

Siten saat hyvän kuvan siitä, mitä yhteistyö Colly Componentsin kanssa voi merkitä, kun se perustuu mottoomme Laatua osaamisella.

Haluatko lisätietoja?