Kaupalliset ajoneuvot – paljon mahdollisuuksia vaativiin ympäristöihin

Kun koneita käytetään erittäin rankassa ympäristössä, joissa käyttöseisokit ovat äärimmäisen kriittisiä, on laadun ja tekniikan oltava ehdotonta huippuluokkaa.

Käyttövarmuutta rankkoihin ympäristöihin

Työkoneisiin tarvitaan komponentteja, jotka täyttävät kestävyydelle, käyttövarmuudelle ja huollettavuudelle asetetut tiukat vaatimukset. Colly Components edustaa kansainvälisiä huipputoimittajia, jotka valmistavat korkealaatuisia, laatuvarmistettuja, jäljitettävä ja kustannustehokkuutta parantavia tuotteita.

Laatua tietotaidolla

Miten luodaan toimintavarma tuotanto vaativissa ympäristöissä? Työkoneissa laadun tärkeys on itsestäänselvyys. Asiantuntijamme auttavat kokemuksellaan asiakkaitamme käyttämään oikeita komponentteja, jotka minimoivat käyttöseisokit, tekemään ohjaamorakenteista hiljaisempia ja tuotannosta kustannustehokkaampaa. Oikea komponentti oikeaan paikkaan!

Teknologia-alueemme

Kiinnitystarvikkeet

Colly Componentsilla on markkinoiden laajin valikoima kiinnitystarvikkeita.

Pikaliittimet

Pikaliittimiä käyttämällä asetusaikoja voidaan lyhentää ja siten parantaa tuotantoprosessin joustavuutta. Tämä on olennaisen tärkeää yrityksille, joiden tuotevalikoima on laaja mutta tuotantosarjat suhteellisen lyhyitä.

Automatisointi

Colly Componentsilla on paljon tarjottavaa automaatiolaitteiden rakentajille. Laatuvarmennettujen komponenttien valikoimassamme on muun muassa huoltovapaita lineaariliukulaakereita, lujia ja huoltoystävällisiä ruuviliitoksia sekä turvallisia ja vuotamattomia pikaliittimiä, jotka lyhentävät asetusaikaa.