Tuotealueemme

Colly Components toimii monilla eri toimialoilla. Toimialojamme ovat Automaatio, Urakointi, Kuorma-autot, Henkilöautot ja Kiskokalusto. Valitse valikosta toimiala, josta olet kiinnostunut ja josta haluat lukea lisää. Elintarvike- ja lääketeollisuus. Colly Componentsin laakerointiteknisessä valikoimassa on pyöriville liikkeille soveltuvia huoltovapaita liukulaakereita, lineaariliukulaakereita sekä nivellaakereita. Laakerit valmistetaan polymeerimateriaaleista, joita käyttämällä laakereista saadaan huolto- ja voiteluvapaita, korroosionkestäviä ja kevyitä. Saat käyttöösi erittäin kulutuksenkestäviä tuotteita, jotka kestävät pitkään suurta kuormitusta.

Markkinoiden laajin Colly Componentsilla on markkinoiden laajin valikoima tuotteita ohutlevyjen kiinnittämiseen.

Kiinnitystarvikkeet
…

Lyhyet asetusajat – hyvä käytettävyys Pikaliittimien avulla voidaan asetusaikoja lyhentää ja siten parantaa tuotantoprosessin joustavuutta. Tämä on olennaisen tärkeää yrityksille, joiden tuotevalikoima on laaja mutta tuotantosarjat suhteellisen lyhyitä.

Pikaliittimet
…

Kannattavuutta teollisella automaatiolla Colly Componentsin laakerointiteknisessä valikoimassa on pyöriville liikkeille soveltuvia huoltovapaita liukulaakereita, lineaariliukulaakereita sekä nivellaakereita. Laakerit valmistetaan polymeerimateriaaleista, joita käyttämällä laakereista saadaan huolto- ja voiteluvapaita, korroosionkestäviä ja kevyitä. Saat käyttöösi erittäin kulutuksenkestäviä tuotteita, jotka kestävät pitkään suurta kuormitusta.

Automatisointi
…