Toimialamme

Colly Components toimii monilla eri toimialoilla. Toimialojamme ovat automaatio, urakointi, kuorma-autot, henkilöautot ja kiskokalusto. Valitse valikosta toimiala, josta olet kiinnostunut ja josta haluat lukea lisää.

Autoteollisuus

Viime vuosien kehitys autoteollisuudessa on muuttanut sen vaatimuksia. Pidämme pitkäjänteistä toimintaa ja läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa uusimmalla tekniikalla varustettujen innovatiivisten, asiakaskohtaisesti sovitettujen ratkaisujen menestyksen avaimena. Näin toimien voimme auttaa asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta sekä parantamaan laatua ja tuotannon kustannustehokkuutta.

Lue lisää

…
…

Konepajateollisuus

Colly Componentsilla on yli 60 vuoden kokemus teollisen toiminnan tehostamisesta. Laajalla vakiovalikoimalla ja teknisillä ratkaisuilla autamme asiakkaita saamaan oikeat komponentit ja asennusvarusteet oikeaan paikkaan.

Lue lisää

Kaupalliset ajoneuvot

Kun koneita käytetään erittäin rankassa ympäristössä, joissa käyttöseisokit ovat äärimmäisen kriittisiä, on laadun ja tekniikan oltava ehdotonta huippuluokkaa.

Lue lisää

…
…

Muoviteollisuus

Parempi kannattavuus älykkäämmillä ratkaisuilla ja nopeammilla työkaluvaihdoilla on tulevaisuutta. Autamme asiakkaitamme parantamaan kannattavuutta tekemällä yhdessä heidän kanssaan tuotantoon tarkistuksia ja parantamaan kriittisiä vaiheita, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä tehokkaalle toiminnalle.

Lue lisää

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja