…

Solvatten – yhteistyötä sydämellä

Solvatten-tuote perustuu ruotsalaisen keksijän Petra Wadström -ratkaisuun, jolla voidaan puhdistaa ja lämmittää vettä pelkästään auringonvalon avulla. Maailmassa on valtavasti ihmisiä, joille puhdas vesi ei ole itsestäänselvyys. Vesi on vaikeaa saada aidosti puhtaaksi, siihen kuluu paljon aikaa ja sen kuumentamiseen menee paljon polttopuuta.

Solvatten-ratkaisussa astiaan lisätään 10 litraa vettä ja se jätetään aurinkoon pariksi tunniksi. UV-säteily yhdessä lämmön kanssa puhdistaa veden. Perhe saa puhdasta, kuumaa vettä, mikä vähentää polttopuukustannuksia, parantaa hygieniaa ja vapauttaa aikaa tuottoisaan tekemiseen.

Solvattenin historia on mahtava tarina ja hanke sopi täydellisesti Colly Componentsille, sillä yhtiö työskentelee aktiivisesti kestävän kehityksen parissa. Haluamme auttaa yhä useampia saamaan puhdasta vettä, vähentämään punataudin ja koleran aiheuttamia ongelmia ja samalla kasvattaa uusiutuvan energian osuutta maailman energiankulutuksesta.

”Solvattenin kertomukset siitä, miten arkielämä oli muuttunut radikaalisti ihmisille, joille puhdas vesi ei ole itsestäänselvyys, tekivät minuun voimakkaan vaikutuksen. Käy osoitteessa solvatten.org ja anna yhtiön hienon työn tehdä vaikutus. On selvää, että haluamme tukea sitä!” sanoo Pär Ideström, Colly Componentsin markkinointijohtaja.