Kestävyys – itsestäänselvyys kehitystyössämme.

Colly Components on osa Indutrade-teollisuuskonsernia. Indutraden kestävyysstrategia perustuu siihen, että konsernin yritykset kehittyvät ja paranevat jatkuvasti taloudellisesti, ympäristöllisesti ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla.


Pyrkiessämme olemaan edelläkävijöitä kestävän kehityksen alalla teemme tiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa. Meille on ratkaisevan tärkeää, että toimittamamme tuotteet eivät ole vain korkealaatuisia, vaan myös valmistetaan eettisesti ja ympäristöystävällisesti. Yhteistä tuotteillemme on, että ne valmistetaan Keski-Euroopassa johtavien toimittajien toimesta korkeiden työympäristövaatimusten mukaisesti.

…

Kehitys kaikilla osa-alueilla

Tuotteissamme suurin ympäristövaikutus tulee yleensä raaka-aineista ja siitä energialähteestä, jota käytetään tuotteen valmistusmaassa. Myös tuotteidemme raaka-aineet ovat peräisin Euroopasta, mikä auttaa vähentämään valmistuksen ja kuljetusten ympäristövaikutuksia. Lisäksi käytämme toimistossamme ja varastossamme 100 % kierrätettyä sähköä.

Colly Components on luonnollisesti sertifioitu ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -standardien mukaisesti.

Lataa ISO-sertifikaatti Lataa ympäristödiplomi

Solvatten

Solvattenin tarina on upea satu, ja aktiivista kestävän kehityksen työtä tekevä Colly Components innostui välittömästi projektista. Haluamme olla mukana auttamassa useampia saamaan puhdasta vettä, vähentämään punataudin ja koleran ongelmia sekä samalla lisäämään uusiutuvan energian osuutta maailmassa.

Lue lisää yhteistyöstä

…

Konfliktimineraalit

Havaitsimme merkittävän kasvun meille tulevien pyyntöjen määrässä, jotka koskevat ‘konfliktimineraalien’ käyttöä.

RoHS och REACH

Colly Components AB tuo maahan ja jakelee kiinnittimiä, liukulaakereita ja kytkimiä, jotka on valmistettu teräksestä, ruostumattomasta teräksestä ja muovista.

Sosiaalinen vastuu

Colly Componentsin toiminta perustuu pitkäaikaisiin ja vahvoihin suhteisiin asiakkaiden ja toimittajien kanssa, ja työskentelemme jatkuvasti kannattavan, pitkäjänteisesti kestävän ja eettisen liiketoiminnan kehittämiseksi.

Indutrade Logotyp

Yhdessä teemme eron

Omistajamme Indutrade on allekirjoittanut YK:n kestävän kehityksen aloitteen, Global Compactin. Tämän myötä Indutrade sitoutuu aktiivisesti työskentelemään Global Compactin kymmenen kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti neljällä alueella: ihmisoikeudet, työolot, ympäristö ja korruptio.

Ensimmäisenä askeleena Global Compactin periaatteiden mukaisessa työssä Colly Components on päättänyt kohdistaa osan markkinointibudjetistaan hankkeisiin, jotka voivat luoda ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Lisäksi olemme päättäneet periä ylimääräisen maksun, kun asiakkaat vaativat kiireellisiä kuljetuksia, ilmastokompensaatiomaksun.

Indutraden kestävyystyö Code of Conduct