Konepajateollisuus – laaja ratkaisutarjonta

 

Colly Componentsilla on yli 60 vuoden kokemus teollisen toiminnan tehostamisesta. Laajalla vakiovalikoimalla ja teknisillä ratkaisuilla autamme asiakkaita saamaan oikeat komponentit ja asennusvarusteet oikeaan paikkaan.

Luotettavat komponentit

Olemme vuosien mittaan luoneet hyvät yhteistyösuhteet joihinkin maailman parhaimmista konepajateollisuuden komponenttitoimittajiin. Haluamme pitkällä kokemuksellamme ja osaamisellamme auttaa asiakkaitamme tehostamaan ja parantamaan tuotantoaan.

Laatua tietotaidolla

Tuotannon tehostamisessa on huomioitava monia asioita. Asiantuntijamme auttavat laskemaan mitoitukset ja kestoajat voidakseen tarjota oikean tuotteen oikeaan paikkaan. Näin varmistamme, että tuotanto pysyy käynnissä ja odottamattomia käyttöseisokkeja tapahtuu mahdollisimman vähän. Lisäksi järjestämme jatkuvasti seminaareja ja tarjoamme koulutusta tehdäksemme asiakkaidemme toiminnasta mahdollisimman hyvää ja tehokasta.

Teknologia-alueemme

Kiinnitystarvikkeet

Colly Componentsilla on markkinoiden laajin valikoima kiinnitystarvikkeita.

Pikaliittimet

Pikaliittimiä käyttämällä asetusaikoja voidaan lyhentää ja siten parantaa tuotantoprosessin joustavuutta. Tämä on olennaisen tärkeää yrityksille, joiden tuotevalikoima on laaja mutta tuotantosarjat suhteellisen lyhyitä.

Automatisointi

Colly Componentsilla on paljon tarjottavaa automaatiolaitteiden rakentajille. Laatuvarmennettujen komponenttien valikoimassamme on muun muassa huoltovapaita lineaariliukulaakereita, lujia ja huoltoystävällisiä ruuviliitoksia sekä turvallisia ja vuotamattomia pikaliittimiä, jotka lyhentävät asetusaikaa.