…

Autoteollisuus – yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa

Viime vuosien kehitys autoteollisuudessa on muuttanut sen vaatimuksia. Pidämme pitkäjänteistä toimintaa ja läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa uusimmalla tekniikalla varustettujen innovatiivisten, asiakaskohtaisesti sovitettujen ratkaisujen menestyksen avaimena. Näin toimien voimme auttaa asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta sekä parantamaan laatua ja tuotannon kustannustehokkuutta.

Johtavat toimittajat

Olemme vuosien mittaan koonneet toimialan johtavien valmistajien tuotteista suuren ja laadukkaan tuotetarjonnan. Meillä on oikea komponentti, olipa sitten kyse kierrevahvikkeista, pikaliittimistä, työkaluvaihtajista tai liukulaakereista.

Laatua tietotaidolla

Toimiala on viime vuosina läpikäynyt suuria muutoksia. Vaatimukset nopeudesta, kustannustehokkuudesta ja suuremmista volyymeistä pakottavat kehittämään ja parantamaan myös ratkaisuja. Osaamme asiamme. Olemme yli 60 vuotta tehneet aktiivista työtä opettaaksemme ja auttaaksemme asiakkaitamme ymmärtämään, kuinka tärkeää on valita oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Yhdessä luomme pitkäjänteisiä, kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka lisäävät tuottavuutta. Tuloksena on aidosti lisää tehoa ja parempi lopputuote!

Tekniikka-alat

Ota yhteyttä

Yhteystietosivulle