…

Akkutyökaluja Colly Componentsilta

Koe uusimman tekniikan edut

Niittaus on vanha ja luotettava liittämistekniikka. Tekniikka kehittyy koko ajan ja sen käyttömahdollisuudet useissa eri materiaaleissa paranevat vuosi vuodelta. Akkukäyttöisillä niittaustyökaluilla on paljon etuja pneumaattisiin niittaustyökaluihin verrattuna – letkuttomuus parantaa sekä nopeutta, joustavuutta että ergonomiaa.

Nyt otamme seuraavan askeleen voidaksemme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat akkutyökalut!

Me Colly Componentsilla kehitämme jatkuvasti tarjontaamme ja pyrimme aina sovittamaan sen vastaamaan asiakkaidemme kysyntää. Nyt täydennämme valikoimaamme jälleen yhdellä tavaramerkillä ja olemme iloisia voidessamme tarjota GESIPA- ja Rivdom-akkutyökaluja.

Valikoimamme on nyt entistä laajempi!
…

Akkukäyttöisten niittaustyökalujen kehitys on mennyt nopeasti eteenpäin viime vuosina. Yhä useammat yritykset valitsevat akkukäyttöiset työkalut parantaakseen kiinnitystyön joustavuutta, ja nyt akkutyökalut tuottavat vetovoimia, joihin aiemmin päästiin vain paineilmalla.

Miksi akkutyökaluja?
…

GESIPA – modernit ja luotettavat akkutyökalut

Gesipa on yksi markkinoiden kokeneimmista niittaustyökalujen toimittajista ja se, joka ensimmäisenä kehitti niille akkukäyttöiset versiot. Uusin Bird Pro -sukupolvi tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka täyttävät nopeudelle ja voimalle asettamanne vaatimukset. Työkalujen mukana toimitettavat akut sopivat kaikkiin Bird Pro -sarjan työkaluihin, mikä lisää käytön joustavuutta.

Kaikki tarjoamamme Gesipa-tuotteet on varustettu hiiliharjattomalla BLDC-moottorilla, joka tekee tuotteista nopeampia ja tehokkaampia, pitkäikäisempiä ja ergonomisia. Lisäksi me Colly Componentsilla tarjoamme huoltosopimuksia, joilla huolehdimme, että työkalusi pysyy hyvässä kunnossa.

VVG – nyt Colly Componentsilla

Vuonna 2011 esitellystä Rivdomista on tullut nopeasti suosittu tuotemerkki! Työkalut ovat kevyitä ja ergonomisesti muotoiltuja – ja sopivat L-koteloihin. Ainutlaatuisella suorituskyvyllään ja kilpailukykyisellä hinnallaan Rivdom-sarja on oikea valinta itsenäiseen vetoniittaustyöhön.

Latausaika on tärkeä edellytys tuotannon tehokkuudelle ja joustavuudelle. Kaikkien Rivdom-työkalujemme latausaika on omaa luokkaansa – 2,0 Ah litiumakku latautuu täyteen 30 minuutissa.

PowerBird Pro Gold Edition ja AccuBird Pro

RivdomZERO

Tarjoamme seuraavia akkutyökaluja:

Tarjoamme akkutyökaluja kahdelta markkinoiden pätevimmältä toimittajalta.

Tarvitsetko neuvoja tarpeisiinne parhaiten sopivan työkalun valinnassa?

Ota yhteyttä meihin!

Vetovoima 8 500 N – 10 000 N

Vetovoima 15 000 N – 24 000 N

Akkutyökalut vetoniittimutterin vetovoima 15 000 N – 20 000 N

Vertaa akkutyökaluja

Näin tilaat uuden akkutyökalusi

Et ole varma, mikä tuote kannattaa valita?

Yhden asian 60 vuoden kokemus on meille opettanut – oikoteitä ei ole. Oikea laatu syntyy tietotaidosta. Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömahdollisuuksia löytääksemme oikeat tuotteet ja ratkaisut teollisuudelle – ratkaisut, jotka tekevät tuotannosta kannattavampaa.

Colly Components tuo osaamista

Suuri osa arkityöstämme koostuu asiakkaiden neuvonnasta, työpajojen ja koulutuksen järjestämisestä – tai Line walkseista tuotannossa. Se on antanut meille vankan osaamispohjan, jonka jaamme mielellämme kanssanne – tarjotaksemme sitä, minkä osaamme parhaiten, nimittäin: Laatua tietotaidolla

Ota yhteyttä meihin, me autamme sinua valitsemaan oikein!

Tilaa akkutyökalu täältä