Pidämme Pohjoismaiden teollisuuden koossa.

Korkealaatuiset komponenttimme täyttävät tärkeän tehtävän asiakkaidemme sovelluksissa ja takaavat kestävän ratkaisun maksimaalista käyttöikää varten. Emme tyydy pelkästään komponenttien toimittamiseen. Yhteistyömme ja toimitustemme taustalla on halumme auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan ongelmia, ehdottaa uusia ratkaisuja tai parantaa heidän tuottavuuttaan.

…

Tieto on toimintamme keskipiste – jaamme mielellämme tietämystämme.

Laskentaohjelmat ja analyysit ovat tärkeitä oikean tuotteen löytämiseksi, mutta myös uteliaisuus ja oikeiden kysymysten esittäminen. Asiantuntijamme, kokeneiden yhteistyökumppaneidemme avulla, auttavat päivittäin löytämään ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin.

Lisäksi tarjoamme koulutusta ruuviliitostekniikassa, linjakierroksissa ja kehittyneissä SMED-analyyseissä. Kaikki tämä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen tuotteen kyseiseen sovellukseen.

Nopeat toimitukset ja älykäs varastonhallinta.

Colly Componentsilla varmistamme korkean toimitustarkkuuden strategisella varastoinnilla ja ennakoinnilla.

Pitkä kokemus EDI-ratkaisujen parissa työskentelystä sekä autoteollisuuden korkeista vaatimuksista mahdollistaa sen, että voimme taata nopeat toimitukset suoraan Ruotsin keskusvarastoltamme.

Yhteistyö johtavien eurooppalaisten toimittajien kanssa tarkoittaa korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisesti.

…
…

Olemme mukana suunnittelusta toteutukseen asti.

Meille Collylla kokonaisuus on tärkeä. Alkuvaiheen suunnittelusta lopulliseen käyttöönottoon voimme olla tukeva kumppani, sekä neuvonantajana että käytännön tasolla tuotannossanne.

Olemme mukana koko projektin ajan ohjaamassa, toteuttamassa ja hienosäätämässä. Projektin päätyttyä varmistamme seurannalla häiriöttömän ja pitkäaikaisen toiminnan.

Työprosessimme kannattavaa tuotantoa varten:

Kehitys

Oikea komponenttivalinta on tärkeä perusta kustannustehokkaalle kokonaisratkaisulle.

Osto

Oikeat tuotteet ja tehokkaat logistiikkaratkaisut alentavat kokonaiskustannuksia.

Tuotanto

Oikea tuote yhdessä oikean asennusvälineistön kanssa lisää tuottavuutta.

Laatu

Oikea laatutaso varmistaa tehokkaan tuotannon.

Tarvitsetteko apua tuotannonne tehostamisessa tai oikean tuotteen löytämisessä? Ota yhteyttä meihin!