Kehitä vetoniittausta yrityksessänne – tuottavuus ja laatu paranevat

OSA 2:

Vetoniitteihin ja niittimuttereihin liittyy monenlaisia etuja, kuten niiden joustavuus ja kustannustehokkuus verrattuna moniin tavanomaisiin kiinnitystapoihin, kuten hitsaamiseen, ruuvaamiseen ja hitsausmuttereihin. Vetoniittejä ja niittimuttereita on helppo siirtää tuotantoprosessin eri kiinnitysvaiheisiin. Ennen kaikkea vetoniitit ja niittimutterit ovat upea ratkaisu, kun työskentelyä halutaan nopeuttaa ja tarkkuutta parantaa, sillä nämä kasvattavat tuotantonopeutta ja parantavat laatua.

Autoteollisuudessa pidetään vetoniiteistä

Yhä useampi autoalan toimija on valinnut vetoniitit, ja laatuvaatimukset ovat monin tavoin tärkeitä. Nykyisin vaaditaan usein sataprosenttista laatua, joka kohdistaa suuria vaatimuksia tuotantoon. Joka ikisen niitin on osuttava kohdalleen. Joka kerta. Samalla kustannustason on pysyttävä tehokkaana, ja siihen päästään vain asentamalla täysautomaattisia kiinnitysasemia.

Inhimillisen tekijän minimointi karsii myös virheitä ja parantaa laatua merkittävästi. Oikein asennettuna hyvin suunniteltu automaatioasema voi tuottaa yhtenäistä huippulaatua. Silloin vältytään myös kalliiksi käyviltä jälkitarkastuksilta. Juuri tämä yhdistelmä on löydetty autoteollisuudessa ja siitä voidaan ottaa oppia muilla aloilla, joilla pitää pystyä yhdistämään peltiä ja vastaavia materiaaleja tehokkaasti.

Keskustele asiantuntijoidemme kanssa

Tarkistamalla nykyiset tai suunnitellut kiinnitysasemanne asiantuntijamme voivat auttaa parantamaan niin tuottavuutta kuin laatua vetoniittausratkaisuillamme. Aloitamme laatuvaatimuksistanne ja tarkastelemme koottavaa rakennetta, nykyratkaisuanne – ellei kyseessä ole uusi tuotantolinja – ja sen miehitystä. Sitten ehdotamme tunnistamiamme parannuksia, kuvailemme niiden toiminnan ja selvitämme, mitä niihin tarvitaan.

Siten saat hyvän kuvan siitä, mitä yhteistyö Colly Componentsin kanssa voi merkitä, kun se perustuu mottoomme Laatua osaamisella.

Haluatko lisätietoja?