Play

Tapaturmien minimointi ja työympäristön parantaminen


Useimmissa tuotantoyhtiöissä etsitään nykyisin ratkaisuja, joilla pystytään parantamaan työturvallisuutta. Kukaan ei halua työtapaturmia, joten työympäristön parantamiseen suhtaudutaan avomielisesti.

Tapaamme usein turvallisuus- ja tuotantovastaavia, ja he ovat erittäin kiinnostuneita niin työympäristön parantamisesta kuin tarpeettomien riskien välttämisestä. Tuotantolinjan manuaalisiin työkaluihin liittyy aina riskejä: rasituksesta, tärinästä, raskaiden esineiden nostamisesta, staattisista työasennoista, melusta ja tapaturmista aiheutuvia vammoja.

Vetoniitti- tai niittimutterikiinnitykseen liittyy omat riskinsä, mutta monia niistä voi minimoida tai jopa eliminoida kokonaan. Asiantuntijamme auttavat teitä parantamaan asentajienne työturvallisuutta. Tarkistamalla nykyiset tai suunnitellut tuotantoasemat voimme suositella ratkaisuja, jotka parantavat turvallisuutta. Tarkastelemme koottavaa rakennetta, nykyratkaisuanne – ellei kyseessä ole uusi tuotantolinja – ja sen miehitystä. Sitten ehdotamme tunnistamiamme parannuksia työympäristöön, kuvailemme niiden toiminnan ja selvitämme, mitä niihin tarvitaan.

Lopuksi tarjoamme konkreettista ratkaisua, joka parantaa kiinnitysasemienne turvallisuutta. Lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 044-755 5692. Kerromme mielellämme lisää.

Haluatko jutella kanssamme suoraan?

Soita numeroon 044-755 5692, niin autamme sinua.

Haluatko lähettää meille sähköpostia?

Kun lähetät viestin osoitteeseen myynti@collycomponents.fi, vastaamme 48 tunnin kuluessa.

Lue lisää siitä, miten ratkaisumme vähentävät kustannuksiasi: