Play

Haluatko säästää aikaa tuotannossa?

Tuotantoaika voidaan minimoida tarkoin harkitulla vetoniittien ja niittimutterien asennusratkaisulla. Tämä pitää paikkansa, työskenneltiinpä manuaalisesti, puoli- tai täysautomaattisesti. Valitsemalla oikean menetelmän saatat pystyä säästämään paljonkin aikaa tarkastelemalla kokonaisuutta – se on tärkeä vaihe, jos esimerkiksi tuotantotahtia halutaan nopeuttaa. Jos valitaan täysautomaattinen ratkaisu, jossa kaikki osat ovat aina kohdallaan, jälkitarkastuksesta voidaan luopua jopa kokonaan, mikä poistaa kokonaisen työvaiheen.

Ota meihin yhteyttä ja sovi esittelystä

Helpoin tapa selvittää ajansäästökeinoja on ottaa yhteyttä meihin, jolloin voimme keskustella tarpeistanne, odotuksistanne ja nykytilanteestanne. Tarkastelemme koottavaa rakennetta, nykyratkaisuanne – ellei kyseessä ole uusi tuotantolinja – ja sen miehitystä. Sitten ehdotamme tunnistamiamme parannuksia, kuvailemme niiden toiminnan ja selvitämme, mitä niihin tarvitaan.

Toivottavasti pystymme tehostamaan tuotantoanne omalta osaltamme. Lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 044-755 5692. Kerromme mielellämme lisää.

Haluatko jutella kanssamme suoraan?

Soita numeroon 044-755 5692, niin autamme sinua.

Haluatko lähettää meille sähköpostia?

Kun lähetät viestin osoitteeseen myynti@collycomponents.fi, vastaamme 48 tunnin kuluessa.

Lue lisää siitä, miten ratkaisumme vähentävät kustannuksiasi: