Laatu ja ympäristö

Laatu on johtotähtemme

Colly Componentsille laatukysymykset ovat olleet tärkeitä yrityksen perustamisesta lähtien. Vuodesta 1996 alkaen yritys on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaan.

Olemme toimineet jo vuosia autoteollisuuden alihankkijana ja toimitamme alan yrityksille mm. PPAP*-hyväksyttyjä tuotteita ja muita laatuvarmennettuja tuotteita.

Kaikki päätoimittajamme ovat ISO 9001 -sertifioituja ja autoteollisuuden tuotteiden valmistajat ovat IATF 16949 -sertifioituja.

Laatuvarmennetut tuotteemme voidaan toimittaa suoraan tuotantolinjaan ilman edeltävää saapumistarkastusta. Varmistaaksemme, että toimitukset ovat laadultaan yhtä hyviä kuin tuotteet, hyödynnämme usein sähköistä tietojenvaihtoa (EDI) toimitusten oikean ajoituksen varmistamiseksi (”on-time deliveries”).

Lataa sertifikaattimme

 

Ympäristövastuunsa kantava kauppayritys

Colly Components tekee pitkäjänteistä ympäristötyötä ja on vuodesta 2002 alkaen sertifioitu ISO 14001 -standardin mukaan.

Teemme tätä työtä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa. Asiakkaiden hyväksi tekemässämme työssä pyrimme systemaattisesti löytämään ratkaisut, jotka edistävät tuottavuutta sekä työympäristön ja ulkoisen ympäristön hyvinvointia.
Omassa toiminnassamme pyrimme optimoimaan pakkaukset ja kuljetukset minimoidaksemme ympäristökuormituksen. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa löydämme ympäristöystävällisimmät tuotteet.

Colly Components täyttää muun muassa Reach-asetuksen, ELV:n ja RoHS:n mukaiset ympäristövaatimukset.

ROHS/Reach – FI

ROHS/Reach – EN