…

Virtausten tiivistys, ohjaus ja säätö mobiilihydrauliikassa

Koenig Expander on menetelmä, jota käytetään paineistettujen kanavien kestotiivistämiseksi hydrauli-, voitelu- ja jäähdytysjärjestelmissä. Tuote asennetaan suoraan porattuun reikään ilman esityöstöä ja se kestää jopa 500 barin työpaineen ja huomattavasti korkeampia hetkellisiä paineita. Laajentimia käytetään tänä päivänä mobiilihydrauliikan komponentteina erilaisissa moottoreissa, venttiililohkoissa ja sylintereissä. Tätä tuotetta käytetään yleisesti muun muassa metsä- ja maarakennuskoneissa.

Useimmissa sovelluksissa tarvittavan virtauksen ohjaukseen ja säätöön on saatavana tarkasti mitoitettuja Koenig-kanavatulppia. Tulppia on eri kokoja ja malleja erilaisiin paine- ja virtaustarpeisiin.

Koenig-yksisuuntaventtiili on luotettava ratkaisu virtaussuuntien ohjaukseen eri nestejärjestelmissä. Venttiili varmistaa, että neste virtaa oikeaan suuntaan ja että oikea työpaine ja virtaus saavutetaan nopeasti. Ruostumaton yksisuuntaventtiili on saatavana kanavahalkaisijoille 1,4 mm:stä ylöspäin ja se kestää jopa 250 barin paineen. Avautumispaine on normaalisti 0–2,5 baria.

Lue lisää.