Uuden sukupolven magneettilevy – QMC 123

Uusi kehitetty magneettilevy

Kaksi maailman johtavaa muoviteollisuuden toimittajaa – Stäubli ja MAG-Autoblok Tecnomagnete – ovat yhdessä kehittäneet magneettilevyn QMC 123. Se on esimerkki siitä, miten yhteistyö lisää turvallisuutta ruiskuvalussa. QMC 123 mahdollistaa erittäin nopeat työkalunvaihdot turvallisella ja hallitulla tavalla. Voidakseen saada optimaalisen ratkaisun tarpeisiinsa, asiakkaiden kanssa käydään yhdessä läpi kaikki vaiheet, suunnitteluvaiheesta toteutukseen.

Nopea tuki tarvittaessa

Teillä on pääsy sekä Colly Componentsin että Stäublin palveluorganisaatioon. Tiedämme, kuinka tärkeää on tehdä sujuva ja turvallinen magneettilevyn asennus, ja tarjoamme nopeaa ja tehokasta palvelua tarvittaessa.

Perusteellinen koulutus sisältyy

Kun asennus on valmis, tarjoamme perusteellisen koulutuksen QMC 123, jotta voitte hyödyntää kaikkia sen etuja täysimääräisesti. Lisäksi saatte pääsyn Stäublin turvallisuuskeskukseen Safe and Secure, jossa kaikki järjestelmätiedot ovat saatavilla.

Ole hyvä ja lähetä kyselysi magneettilevystä uusiin koneisiin sekä olemassa oleviin koneisiin, joille voimme tarjota “retrofit-ratkaisun”. Palaamme pian tarjouksen kera, mukaan lukien asennus- ja koulutuskustannukset.

Jos haluat tietää lisää Stäublista ja uudesta magneettilevystä QMC 123, ota yhteyttä Simon Perssoniin sähköpostitse simon.persson@colly.se tai puhelimitse 070-655 70 90.