Tehostakaa työkaluvaihtojanne ja varmistakaa huolto

Colly Components on jo yli vuoden tarjonnut huoltoa Stäublin QMC 122 -magneettilevyille. Voimme auttaa teitä myös tehostamaan työkaluvaihtoja nykyisissä koneissanne asentamalla niihin pikakiinnitysjärjestelmän. Ottakaa yhteyttä niin teemme teille tarjouksen magneettilevystä asennuksineen. Huollon ja asennukset tekee huoltoteknikkomme David Frodelius.

Colly Componentsin yhteistyökumppani Stäubli on jo useiden vuosien ajan kehittänyt tuottavuutta parantavia ratkaisuja pohjoismaiselle muoviteollisuudelle. Yhdistämällä magneettisen QMC 122 -pikakiinnitysjärjestelmän ja IMAG-käsiyksikön Colly voi entisestään parantaa muovien ruiskuvalun tehokkuutta ja turvallisuutta.

IMAG-käsiyksiköllä työkaluvaihto sujuu nopeammin ja samalla turvallisemmin. Käsiyksikkö opastaa operaattoria näyttämällä muun muassa puristusvoimat, työkaluliikkeet ja turvallisuustarkastukset sekä varoittamalla, jos jokin menee vikaan.

IMAGiin voidaan tehdä käyttäjäkohtaiset asetukset, ja se näyttää tilastotiedot viimeisimmistä 700 toiminnoista.

QMC 122 täyttää standardin EN201:2009 sekä direktiivien 2006/95/EY ja 2004/108/EY vaativat turvallisuusmääräykset. Jos IMAG havaitsee turvallisuusriskin, se pysäyttää koneen välittömästi.

Magneettinen pikakiinnitysjärjestelmä soveltuu nopeutensa ansiosta erityisen hyvin toistuviin työkaluvaihtoihin ja työkaluille, jotka eivät ole vakiomittaisia. Magnetisointi ja demagnetisointi hoituvat yhdellä painikkeen painalluksella.

 


Hän huoltaa myös kiinnityselementtien asennusautomaattimme.

Ota yhteyttä