Strateginen kumppanuus mahdollistaa salamannopeat huippuluokan työkalujen vaihdot

Kaksi maailman johtavaa työkalutoimittajaa aloittaa nyt strategisen yhteistyön, joka mahdollistaa salamannopeat työkalujen vaihdot muoviosien ruiskuvalussa.

Stäubli on johtava pikakiinnitysjärjestelmien toimittaja ja MAG-Autoblok Tecnomagnete tunnetaan magneettiratkaisuistaan työkalujen nostamiseen, asemointiin ja vaihtamiseen. Yhteisellä kokemuksellaan nämä yritykset pystyvät kehittämään tehokkaiden magneettilevyjen uuden sukupolven, joka mahdollistaa muoviosien ruiskuvalussa käytettyjen työkalujen salamannopean vaihtamisen.

Sveitsiläinen Stäubli kehittää pikakiinnitysjärjestelmiä kaikenlaisiin liitäntöihin, kuten nesteille, kaasuille ja sähkölle. Yrityksellä on pitkä kokemus muovialalta, ja se suunnittelee, valmistaa ja jakelee maailmanlaajuisesti monenlaisia pikavaihtoratkaisuja ruiskuvalutyökaluille kiinnityksestä ja pidikkeistä aina lämpötilan säätöön ja sähköliitäntöihin. Stäublin ratkaisut on suunniteltu parantamaan prosessien tehokkuutta ja käyttäjien turvallisuutta. Ne tunnetaan laadusta, luotettavuudesta ja suorituskyvystä.

Italialainen MAG-Autoblok Tecnomagnete on johtava magneettisten pikakiinnitysjärjestelmien suunnittelija, kehittäjä ja valmistaja. Niitä käytetään työkalujen nostamiseen, asemointiin ja vaihtamiseen eri teollisuudenaloilla. Yrityksen patentoidusta sähkömagneettisesta tekniikasta on 45 vuoden aikana tullut standardi monilla teollisuudenaloilla, myös muovien ruiskuvalussa.

Kun Stäublin täsmälliset laaturatkaisut voimien ohjaamiseen ja mittaamiseen yhdistetään MAG-Autoblok Tecnomagneten magneettilevyjen kompaktiin rakenteeseen ja kestävyyteen, käyttäjät pääsevät hyödyntämään nykypäivän tutkimusta ja innovaatiota – nykypäivän lisäksi se täyttää myös tulevaisuuden vaatimukset.

Uudet ratkaisut saa nopeasti käyttöön lyhyiden toimitusaikojen ansiosta

Nykyisin innovaatioiden nopea toimitus on erityisen tärkeää, ja Stäublin ja MAG-Autoblok Tecnomagneten yhdistetyt voimavarat varmistavat, että toimitusajat voidaan optimoida kehitystyöstä valmiiseen tuotteeseen.

MAG-Autoblok Tecnomagnete vastaa seuraavan sukupolven pikakiinnitysjärjestelmien kehittämisestä, ja niiden markkinointi ja huolto hoidetaan maailmanlaajuisesti Stäublin myyntikanavien ja asiakastuen kautta.

Tärkeää SMED- ja Teollisuus 4.0 -konsepteille

Yhä useammat ovat tajunneet magneettisten pikakiinnitysjärjestelmien edut eli miten ne parantavat joustavuutta, toiminnallisuutta ja turvallisuutta.

Lisäksi magneettilevyillä voi olla keskeinen rooli SMED-strategiassa (Single Minute Exchange of Die, suuttimen pikavaihto), ja ne ovat yhteensopivia Teollisuus 4.0 -periaatteiden kanssa.

Magneettisten pikakiinnitysjärjestelmien seuraava sukupolvi täyttää muovialan nykyiset ja tulevat vaatimukset, jotka liittyvät prosessi- ja tuotantoparannuksiin sekä tehokkuuteen.

”Näemme suuria etuja siinä, että Colly Components pystyy nyt toimittamaan kattavia ratkaisuja muovien ruiskuvalun magneettisiin pikakiinnitysjärjestelmiin.

Meillä on pitkä kokemus Stäublin älykkäistä kiinnityksistä, tunnemme heidän toimittamansa laadun ja nyt pystymme täydentämään sitä MAG-Autoblok Tecnomagneten toimiviksi todistetuilla magneettisilla ratkaisuilla. Niiden avulla työkaluja voidaan nostaa, asemoida ja vaihtaa nopeasti ja helposti, mikä tuntuu erityisen jännittävältä!

Stäublin ja MAG-Autoblok Tecnomagneten yhdistelmä tuottaa ainutkertaisia etuja ja mahdollistaa salamannopean työkalujen vaihtamisen. Odotamme innolla tämän ainutlaatuisen kumppanuuden vaikutusta muoviteollisuuteen.”

Pär Ideström, Colly Componentsin markkinointijohtaja.