Stäublin pikaliitokset datasaleissa

Suuria etuja vesijäähdytykseen

Haaste: Kun CoolIT on kehittänyt uusia teknisiä ratkaisuja tietokonesaleihin, yrityksessä on tajuttu vesijäähdytykseen liittyvät edut. Vesijäähdytyksellä voi kasvattaa palvelimien suorituskykyä ja komponentit voi asetella tiiviimmin, koska vesi kasvattaa jäähdytystehoa merkittävästi. Jotta CoolIT voi hyödyntää vesijäähdytysjärjestelmiä palvelimissa, yrityksellä on vaatimus: komponenteilla on oltava pitkä käyttöikä ja niiden on toimittava turvallisesti.

Ratkaisu: Ratkaisu CoolIT:n vaatimuksiin on tiputtelematon pikaliitos. Stäubli pystyi tarjoamaan turvallisimman ja tehokkaimman ratkaisun. Stäublin pikaliittimet toimivat tiputtelematta, ja tasakantatekniikka takaa täydellisen tiiviyden liitäntää tehtäessä ja irrotettaessa. Stäublin pikaliittimien hyvä tiiviys varmistaa puhtaan ja luotettavan toiminnan, mikä onkin vaatimus CoolIT:n vesijäähdytysjärjestelmässä käytettäville tuotteille. Kompaktin rakenteensa ansiosta Stäublin liittimet sopivat hyvin käyttöpaikkoihin, joissa tilaa on rajallisesti.

Tulos: CoolIT tekee yhteistyötä Poznan Supercomputing & Networking Centerin (PSNC), verkkopalveluihin liittyvän monitoimisen yhteistyöfoorumin kanssa, jossa keskitytään tutkimukseen ja kehitykseen. PSNC tutkii myös supertietokoneita ja palvelinsalien lämmönhallintakeinoja. Tämän projektin nimi on Eagle.
CoolIT:llä on nykyisin yli 1 300 palvelinta (Eagle), joissa käytetään vesijäähdytystä. Stäublin tuotteiden toimintavarmuus ja laatu takaavat turvallisen toiminnan. PSNC:n tavoite on tuottaa innovaatioita, ja se onkin tutkinut tapoja, joilla palvelimissa tuotettu kuuma vesi voidaan siirtää ulkoiseen lämmitysjärjestelmään. PSNC:n tutkimusalueella tilat voidaan jo nykyisin lämmittää palvelimien paluuvedellä, mikä säästää energiaa.

Katso luettelo täältä

Napsauta tätä nähdäksesi elokuvan Coolitista