QMC 123 – nyt markkinoilla

QMC 123 -magneettilevy on syntynyt kahden maailman johtavan muoviteollisuuden toimittajan – Stäublin ja MAG-Autoblok Tecnomagneten – yhteistyönä. Yhdistämällä heidän pitkän kokemuksensa turvallisuuden parantamisesta ja tuotannon tehostamista ruiskuvalussa, pystymme nyt tarjoamaan tuotteen, joka nostaa muottien vaihtamisen aivan uudelle tasolle.

QMC 123 -magneettilevy mahdollistaa äärimmäisen nopeat vaihdot, ja avustamme teitä asiakkaita jokaisessa vaiheessa suunnittelusta käyttöönottoon. Siten pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun.

Tuki asiakkaan luona

Stäubli yhdessä Colly Componentsin organisaation kanssa tarjoaa nopeaa palvelua. Asiantuntijamme varmistavat, että järjestelmän asennus onnistuu sujuvasti, ja tarjoamme nopeaa ja tehokasta palvelua aina tarvittaessa.

Sisältää käyttökoulutuksen

Kun asennus valmistuu, varmistamme käyttökoulutuksella, että tuotteen kaikkia etuja käytetään oikein ja turvallisesti. Lisäksi asiakas saa pääsyn Stäublin Safe and Secure -turvallisuusportaaliin, josta saa kaikki järjestelmään liittyvät tiedot.

Jos haluat lisätietoja Stäublista ja uudesta QMC 123 -magneettilevystä, ota yhteyttä osoitteeseen simon.persson@colly.se tai soita numeroon +46-70-655 70 90.