Ohutlevyjen liittäminen ilman läpilyöntejä

Etsitkö uusinta ratkaisua ohuiden metallilevyjen tehokkaaseen liittämiseen? Meillä on useita tapoja, joihin kannattaa tutustua lähemmin. Tapamme tuottavat luotettavasti tehokkaita liitoksia kaikessa suurista tuotantomääristä erikoisratkaisuihin, jotka kestävät kovaa käyttöä suurilla kuormilla ja tärinällä.

Laatu kannattaa

Teemme yhteistyötä vakiintuneiden eurooppalaisten kiinniketoimittajien kanssa keskittyen järjestelmäratkaisuun, laatuun ja toiminnallisuuteen.
Onko tärkeintä helppo kiinnitys, toistettavuus samalla puristusvoimalla, kyky käsitellä herkkiä materiaaleja vai taattu esijännitysvoima? Sehän onnistuu, sillä autamme sinua löytämään oikean ratkaisun. Ja jos osia pitää pystyä jälleenkäyttämään tai purkamaan, ratkaisemme senkin.

Oikean tavan valitseminen

Kiinnitystavan valinta vaikuttaa merkittävästi projektin kokonaiskustannuksiin ja siihen, voiko toiminnan laatuvarmistaa – sekä siihen, voiko tuotannon automatisoida. Useimmat asiat voidaan tietysti tehdä, mutta laatuvarmistuksen ja automaation hinta voi olla tarpeettoman kova, jos edellytykset eivät ole kohdallaan. Siksi onkin tärkeää hallita kokonaiskuva alusta alkaen.

Lisää tehokkuutta tuotannon automatisoinnilla

Suurimman tehokkuuden tavoittelussa on tärkeää rakentaa vankkoja liitoksia. Tämä tarkoittaa oikean kiinnitysratkaisun valitsemista sekä sen selvittämistä, mikä automaation taso hoitaa homman parhaiten. Olemme nähneet turhan monta esimerkkiä ratkaisuista, joissa tuotantotilaa ei pystytä hyödyntämään maksimaalisesti, koska kokonaiskuvaa ei ole otettu huomioon. Lue ”Darcon johdanto”,  jossa kysymystä käsitellään laajemmin.