Osaamiskoulutuksella kannattavampaan tuotantoon

Tervetuloa koulutukseen Colly Componentsille! Meillä on pitkä kokemus ja paljon osaamista ruuviliitostekniikasta. Olemme vuosien mittaan järjestäneet eri yhteyksissä laadukkaita koulutustapahtumia parantaaksemme asiakkaidemme ruuviliitososaamista.

Colly Components on tour

Kiinnostus Ruuviliitoskoulutustamme kohtaan on ollut viime vuosina erittäin suurta – siksi järjestämme nyt koulutuksen useilla eri paikkakunnilla Ruotsissa. Olemme vuosien mittaan hankkineet itsellemme vankkaa osaamista ja jaamme sen nyt mielellämme kanssanne! Koulutus on suunnattu suunnittelijoille, tuotantoteknikoille, ostajille ja laatuvastaaville, jotka haluavat oppia lisää siitä, miten laatuvarmennettuja tuotteita voidaan hyödyntää kannattavuuden parantamiseksi. Oikeat tiedot jo suunnitteluvaiheessa parantavat mahdollisuuksia laskea ja luoda ruuviliitokset, joiden kustannustehokkuus on mahdollisimman hyvä.

Ilmoittaudu kurssille jo nyt! Kaikki kurssit järjestetään viikonloppuisin ja niihin sisältyy lounas ja kahvi. Majoitusta tarvitsevien on otettava yhteyttä haluamaansa hotelliin.

Sisältö

  • Perusedellytys – Mikä on tärkeää?
  • Kokonaiskuva ruuviliitoksista alentaa kokonaiskustannuksia
  • Ruuvin mekaaniset ominaisuudet
  • Kiristys – Miten se vaikuttaa ruuvin toimintaan?
  • Toisiolukitus
  • Mitoitus ja laskenta

Ajat: 09:00 – 16:00

Hinta: 3990 kr/hlö (ilman alv:tä)

Kaikilla kursseilla on paikkoja rajoitetusti – nopeimmat ehtivät ensin!

Kysyttävää? Ota yhteyttä Per Samuelssoniin.

Koulutusta organisaatiollenne?

Tiedämme, että monissa yrityksissä on monet työntekijät voivat tarvita näitä tietoja. Siksi voimme järjestää räätälöityjä koulutustilaisuuksia pienille tai suurille ryhmille yrityksessänne.

Koulutus on suunnattu suunnittelijoille, tuotantoteknikoille, ostajille ja laatuvastaaville, jotka haluavat lisäoppia ruuviliitoksista.

Kuulostaako mielenkiintoiselta?

Ota yhteyttä Per Samuelssoniin hän kertoo lisää!

Ilmoittaudu tässä