Katarina Fred – Asiakaspalvelupäällikkö Colly Components

Hei Katarina! Mitä teet työksesi?
Olen Colly Componentsin asiakaspalvelupäällikkö! Olen tehnyt tätä työtä hyvin kauan, 21 vuotta, jos tarkkoja ollaan. Olen koulutukseltani LVI-insinööri, joten minulla on hieman teknistä pätevyyttä, vaikka olenkin käyttänyt sitä hieman eri tavalla. Aloitin sisämyyjänä ja parin vuoden kuluttua minusta tuli sen osaston vastaava, mistä olen tosi iloinen!

Millainen on työpäiväsi?
Oi oi, yksikään päivä ei ole samanlainen. Teen paljon työtä suunnitellakseni ryhmän toiminnan mahdollisimman hyvin ja varmistaakseni, että asiat hoituvat koko ajan. Siinä työssä on pyrittävä selvittämään vaikeudet ja katsomaan eteenpäin. Sen lisäksi vastaan myös liiketoimintajärjestelmistä ja muista tietoteknologiaan liittyvistä toiminnan osista. Työni koostuu hyvin monista erilaisista tehtävistä. Minulle on tärkeintä, että osallistun itse aina varsinaiseen työhön. En halua olla helikopteri, joka katselee alaspäin. Haluan olla siellä, missä tapahtuu!

Millaisia haasteita työsi sinulle asettaa?
Yksi haaste on varmistaa, että kaikki asiat hoituvat ja että kaikki tietävät, mitä pitää tehdä. Tarvitaan selkeät raamit, joiden sisällä on toimittava, vaikka ne tietysti toisinaan on ylitettävä. Ja meidän on aina tiedettävä, mitä odotamme toisiltamme, ja että jaksamme aina kantaa työkuormamme. Minun täytyy kuitenkin rehellisesti tunnustaa, että meillä kaikki sujuu erittäin hyvin ja että meillä on erittäin harvoin vaikeita ongelmia!

Usein minua kuitenkin mietityttää, priorisoinko asiat oikein ja onko meillä kaikilla riittävästi aikaa töihimme.

Olet ollut pitkään töissä Colly Componentsissa – onko työtavoissa tapahtunut suuria muutoksia?
Kyllä, on todella! Erityisesti sen jälkeen, kun kaikesta tuli digitaalista. Minun ei tarvitse enää itse muistaa läheskään yhtä paljon asioita kuin ennen. Nyt vastaukset voi hakea kätevästi verkosta. Siinä on uskomattoman suuri ero, joka todella helpottaa arkityötä!

Mikä työssäsi on kaikkein mukavinta?
Mukavinta ovat kaikki työkaverit! Istumme lähellä toisiamme, joten meidän on helppo tehdä yhteistyötä. Meidän ei tarvitse koskaan odotella palavereita. On tosi helppo vaihtaa pari sanaa tai päivittää projektin tila keskenämme! Ja käymme aina yhdessä kahvilla ja lounaalla. Näin meistä on tullut hyvin läheisiä. Se, että tapaa työkaverinsa vähintään kerran päivässä, tekee valtavan paljon työpaikan ilmapiirille. Minulle kollegat ovat ja ovat aina olleet tärkeitä. Ja minusta meillä täällä Colly Componentsilla on uskomattoman ihanat työntekijät!

Kuulostaa tosi ihanalta työpaikalta!
Sitä se todella onkin! Viihdyn täällä edelleen valtavan hyvin!