Uutuus! Flexitol Eco

FLEXITOL Eco on uusi tulokas toleranssikompensaattorien mallistoomme. Uuden tuotteen älykäs rakenne tekee toleranssikompensaatiosta kustannustehokasta.
Toleranssikompensaatiota käytetään, kun käyttökohteen mitat vaihtelevat, jolloin koottavissa osissa ilmenee pitkittäisiä ja/tai säteittäisiä välyksiä. Jotta osat voidaan koota, virheelliset toleranssit pitää kompensoida. Ennen toleranssikompensaation tuloa markkinoille yleinen keino oli käyttää välilevyjä eli laattoja, joilla kompensoitiin välys tai rako. Siten osat saatiin tasalleen ja riittävän tiiviiksi kiristämistä varten.

Toleranssikompensaatiossa kiinnityselementissä on metallipultti muoviholkissa. Toleranssikompensaatio tehdään asennuksen aikana, kun muoviholkki puristuu ja mukautuu automaattisesti haluttuun toleranssikompensaatioon.
 1. Erittäin luotettava yksinkertaisen toimintaperiaatteen ansiosta
  Kustannustehokas tapa hoitaa kiinnikkeiden toleranssikompensaatio
  Vähemmän painoa
  Voidaan esiasentaa
 2. Tekniset tiedot
  Pitkittäinen toleranssikompensaatio: enintään 8,5 mm
  Säteittäinen toleranssikompensaatio: + 2,5 mm
  Kierrekoko (M6/M8/M10)
  Kiristysmomentti lujuusluokan 8.8 mukaan
  Suositeltu ruuvin pituus: vähintään 22 mm plus levyn paksuus
 3. Esimerkkejä käyttökohteista
  Yleisiä käyttökohteita ovat A-pilarien väliin ja tuliseinää vasten asennettavat kojelaudat, joiden mitat eivät koskaan ole täsmälleen oikein.
  Toinen käyttökohde ovat ajovalot, jotka pitää usein kohdistaa moneen auton paneeliin kiinnikkeitä vääntämättä ja välilevyjä käyttämättä.

Tuoteluettelo