Yhteistyö on kannattavaa.

Aikana, jolloin vastakkainasettelut ja riidat ovat keskiössä monien poliittisten puolueiden agendalla, on tärkeää muistuttaa yhteistyön eduista. Se pätee kaikilla tasoilla; globaalisti, kansallisesti, alueellisesti, paikallisesti, yrityksissä – ja myös jalkapallojoukkueissa.

Miten paikalliset yritykset pystyvät säilyttämään kilpailukykynsä globaaleilla markkinoilla? Tarvitaan järkevää yhteistyötä, jotta ymmärrettäisiin, miten ratkaisut yhdellä alueella vaikuttavat yritykseen kokonaisuutena. Usein kuitenkin jako tulosyksiköihin vaikeuttaa työtä yrityksen pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi – missä osastojen tulostavoitteet ja puutteellinen kokonaisnäkemys voivat vaarantaa yrityksen kokonaistuloksen.

Sama koskee yhteistoimintaa ulkopuolisten toimittajien kanssa. Paras tulos saadaan aina, kun molemmat osapuolet näkevät toisensa yhteistyökumppaneina. Vaaditaan avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja luottamusta – mutta ennen kaikkea yhteinen tavoite luoda parannuksia, jotka hyödyttävät molempia osapuolia.

Me Colly Componentsissa tiedämme, että yhteistyö kannattaa. Tavoitteemme on aina parantaa asiakkaidemme kannattavuutta toimittamalla parempia ja laadultaan oikeita kokonaisratkaisuja. Me kutsumme sitä laaduksi tietotaidolla.

Toivottaa yhteistyökumppanisi
Darco

Ps. Näin tässä eräänä päivänä joukon 7-vuotiaita pelaamassa jalkapalloa. Ensimmäisenä mieleeni tuli ampiaisparvi – ja sitten, että onnistunut yhteistyö syntyy kokemuksesta. Niin elämässä kuin jalkapallokentällä.