Colly Components viimeiseksi

Kun lännen suuri johtaja tekee päätöksensä, hän lähtee aina siitä, että America first. Ja toki voi kuulostaa järkevältä huolehtia omasta talostaan ja eduistaan.

Olen itsekin pohtinut, pitäisikö meidän lanseerata jotakin vastaavaa; vaikkapa, Colly Components ensin. Pidämme aina huolen siitä, että saamme parhaat osat, maksoi mitä maksoi… Mutta tarkemmin ajateltuna se olisi aika typerää. Sillä jos maksimoimme kaiken vain omien tarpeidemme mukaan, näkemättä mitä toimitamme ja miten se vaikuttaa asiakkaisiimme ja kumppaneihimme, olen melko varma, että joutuisimme nopeasti vaikeuksiin.

Riippumatta siitä, miten se toimii politiikassa – siitä tiedän vähemmän – uskon, että yhteistyö kannattaa. Jos kyetään maksimoimaan eri toimijoiden tiedot ja taidot, saadaan laadukkaita ratkaisuja, jotka ovat kestäviä pitkällä aikavälillä – ja kokonaistaloudellisuudeltaan ylivertaisia.

Luulenpa siis, että pitäydymme tunnuslauseessamme Laatua tietotaidolla ja asetamme jatkossakin asiakkaiden tarpeet ja ratkaisut etusijalle. Jos teillä menee hyvin, myös meillä menee hyvin. Siksi voisi tavallaan sanoa: Colly Components viimeiseksi.

Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta!

Darco